Прочитај ми чланак

Вучић узвраћа ударац Ђоковићу: Новакова ташта гради МХЕ и уништава реке!

0

После подршке протестима против Рио Тинта и режима Александра Вучића, уставокршитељ је одлучио да узврати ударац Ђоковићу у свом гебелсовском блатоиду "Ало". Текст преносимо у целости:

Новак Ђоковић, најбољи светски спортиста, дао је подршку протестима широм Србије. Први тениски рекет планете стао је уз свој народ, против Рио Тинта, актуелне власти у његовој домовини и Александра Вучића. Није дуго требало таблоидима под контролом председника државе да нападну Нолета и његову породицу.


Само неколико часова од Новакове јавне подршке на свом Инстаграму, када је на сторију написао, уз величанствену слику са београдских улица, да даје подршку еколошким протестима, уследио је бестидни напад медија под контролом Александра Вучића. По команди, из исте централе, Јелену Ђоковић, супругу нашег аса, и њену мајку Веру напали су Вечерње новости, 24седам и Ало.

Није ту крај, понадали смо се да има трунке морала и новинарства у таблоидима које контролише режим, али како Директно.рс сазнаје, издат је налог да се ускоро нападне и Новак Ђоковић! На који начин и како остаје да сачекамо, али ако су до сада Вучићеви пиони и послушници у такозваним медијима нападали све оне који не мисле као он, међу којима су бројне јавне и успешне личности, зашто не би и Новака Ђоковића, икону Србије и нашег најбољег амбасадора у свету.