Прочитај ми чланак

Вучић се прво хвалио насилничком вожњом, а сада: Одрастао сам на трибинама

0

Александар Вучић као да стално има потребу да себе прикаже да је некакав мангуп, да ли из разлога што такав очигледно никада није био, тек председник Србије је поново изнео неодговорну изјаву.

 

Пре неколико месеци је новинарима испричао како се ноћу искраде од обезбеђења, а затим седне у кола, јури улицама Београда док га телохранитељи јуре у стилу Џемса Бонда, што је практично признање кривичног дела насилничка вожња.

Фото: Н.С.

Не пропушта да истакне да је био навијач и учествовао у тучама, а сада се поново похвалио да је одрастао на трибинама и да је тада знао све вође навијача.

После изјаве Бориса Тадића да су Горан Весић и Небојша Човић довели Вучића у везу са навијачима, председник Србије рекао је да су му те речи смешне.

– Сваку реч коју Борис Тадић изговори, он говори о себи, а не о мени. А највише сам се насмејао када је рекао да су ме Весић или Човић упознали са људима са навијачке трибине или не знам шта. Људи, а ја одрастао на трибини. Шта ће Весић, који никад није био део трибине, да ме упознаје са неким људима са трибине. Или Човић… Људи, шта је вама? Ја одрастао тамо, то је био део мог живота до пре 30 година и то никад нисам крио. Све те људе познајем, ја одатле поникао, порастао, од 12. године, па све до студија… Шта да радите, огледало је чудо – изјавио је Вучић.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!