Прочитај ми чланак

ВРЕЂАЛА НОВАКА због вакцине: Навратиловој у новембру откривена два канцера

0

Геј тенисерка и пропагандиста свих глобалистичких вредности, није бирала речи када је критиковала Новака Ђоковића јер није хтео да прими експерименталну вакцину против короне, за коју сада и "струка" признаје да је узрок бројних здравствених проблема људи широм света - од хроничног пада имунитета, изненадних смрти и миокардитиса до слепила, одузетости тела и галопирајућих канцера.

Мартина Навратилова је рекла да јој се у новембру изненада појавио лимфни чвор на врату, након чега су јој детаљном претрагом дијагностиковали два међусобно неповезана канцера на грлу и на дојци, која су се истовремено појавила у телу. 

– Ово је двоструки ударац и веома је озбиљан, али још увек може да се поправи и надам се повољном исходу. Борићу се са свим што имам – рекла је Навратилова.

Ова 66-годишња Чехиња иза себе има 18 освојених гренд слемова, а лечење ће почети одмах. Обе врсте рака су у почетној фази, па лекари имају позитивне прогнозе. 

Навратилова је у каријери чак девет пута освајала Вимблдон, а од 1975. године променила је држављанство и играла је под америчком заставом. Три године касније била је прва тенисерка света.

Осим што је агресивни пропагандиста ЛГБТ агенде, будући да је лезбијка, Мартина је била и један од водећих вакцина лобиста у свету спорта и тениса. 

Није било довољно што је рекламирала како се вакцинише Фајзером и позивала људе да је приме, већ је јавно нападала Новака Ђоковића што се није вакцинисао и подржала скандалозну одлуку Аустралије да му забрани учешће и Мелбурну и депортује га.

„Током пандемије корона вируса покушао си (Ђоковићу) да нас поделиш, а све то док покушавамо да се ујединимо и играмо турнире да се људи не би разболели и умирали од КОВИД-19. Стајала сам у реду да будем вакцинисана. Више бих се плашила да се разболим, а да нисам вакцинисана, него од нуспојава вакцине. Новак је лидер, а ако желите да будете лидер, морате да дате пример, онај који је заснован на добробити свих.  Дивим се Ђоковићу, али не могу да браним његову одлуку да се не вакцинише. Делује да је Новак неуништив. Ипак, имате људе који су умрли, а били су у сјајној форми. Не бих рекла да је то што ради арогантно, али је помало дрско“, причала је  Навратилова током корона диктатуре.