Прочитај ми чланак

Вимблдон: Ана, Јелена и Виктор фаворити

0

Free-Ana-Ivanovic-Wallpapers-3(Новости)
Судећи према кладионичарским квотама, наши тенисери ће у среду остварити три победе и доживети два пораза на Вимблдону. Виктор Троицки у другом колу игра против Андреја Кузњецова, а једна од најугледнијих компанија које се баве спортском прогнозом, „Бет енд вин“, га је одредила као чврстог фаворита – 1.40 према 2.70. Рус је 78. играч света, а на „Ол Ингланд клубу“ никада пре ове сезоне није пролазио даље од почетног меча у главном жребу. Троицки ће са Кузњецовим играти на терену број 10 с почетком у 12.30.

Још убедљивије бројке су на страни Јелене Јанковић у сусрету са земљакињом Весном Долонц (1.15 према 5.00). Њих две на терен би требало да изађу око 18 часова.

Ана Ивановић је против Канађанке Евгеније Бушар, такође, већ виђена као сигурна победница (1.17 – 4.60). Ивановићева и Бушер играју на терену број 12 други меч, што би требало да буде око 15 часова.

Пораз „букмејкери“ предвиђају и Бојани Јовановској, која у другом колу сингла на гренд слему иде на искусну Белгијанку Кристен Флипкенс, о чијој каријери брине легендарна Ким Клајстерс. Међутим, наша играчица је велику пажњу посветила припремама за Вимблдон и сигурно је да се неће одрећи победе. Други меч на Вимблдону Јовановска игра у 18 часова