Прочитај ми чланак

ВИДЕО Полиција у ЦГ претукла бившег фудбалера Војводине, објављен снимак са камера

0

Дамира Којашевића, бившег фудбалера Војводине, претукла је полиција у Црној Гори.

Како је навео полицајци су га напали без разлога. Навео да има све медицинску документацију и да ће тужити полицајце који су га напали.

„То се догодило код ОШ „Марко Миљанов“ на Конику. Ишао сам у школу по сина, а екипа полиције је била иза мене и упалил су ротацију да ме зауставе. Стао сам и претресли су ауто и мене. Питали су ме имам ли нешто да пријавим, ко сам, шта сам. Рекао сам да немам никакав прекршај. Онда ту почиње малтретирање, ударили су ме пар пута. Баш никоме ништа нисам урадио, још ми је рука сломљена”, изјавио је Којашевић за „ЦДМ„.

Он тренутно брани боје Искре у црногорској лиги, а два дана раније је сломио руку. Сада је повређен доживео непријатност са полицијом.

„Нити се опирем нити ишта. Људи ме ударају без разлога. Нити сам се опирао, нити сам се свађао са њима. Буквално ништа нисам урадио, људи су ме малтретирали. Послије су ме звали да их не пријавим, да их поштедим али нећу. Хоћу да изађе на видело и да види се како људи раде и шта раде од народа“, рекао је Којашевић.

Појаснио је и да је видео снимак касније.

„После сам видео снимак, када сам видео снимак ријешио сам да их тужим. Био сам у хитној и ургентном, имао сам модрицу на врату, мучнину. Све имам на папиру, како су ме ударили два пута шаком.“

Којашевић је девет пута носио дрес Црне Горе.