Прочитај ми чланак

ВЕРУЈЕТЕ ЛИ У ОРЛОВЕ – може ли Србија до позитивног резултата у Лавову

0

Један бод тренутно, први поглед на табелу можда не улива толико поверење, али добија на значају кад се у обзир узме да смо га освојили усред Лисабона, на без сумње најтежем гостовању у Групи Б квалификација за Еуро 2020. године. Следеће најтеже следи у петак у Лавову.

Орлови гостују код Украјине, по увреженом мишљењу директном ривалу за друго место и пласман на Европско првенство. Успеју ли Душан Тадић и другови и тамо да извуку позитиван резултат биће значајно ближе циљу, а то је одлазак на континенталну смотру на којој нисмо учествовали откако се такмичимо под именом Србија.

Фото: ФСС

Сад је већ време. Квалитет је ту. И MOZZART компанија је ту да помогне. Зато се данас и прикључила спонзорском пулу Фудбалског савеза Србије са намером да учини све што је могуће да нашим репрезентативцима омогући да се концетришу само на терен и ту покажу да су део европске елите.

Уосталом, изабраници Младена Крстајића су без пораза још од Светског првенства у Русији и оне утакмице са Бразилом. У наредних осам мечева четири победе и четири ремија. Рутински освојено прво место у Лиги нација и промоција у ранг изнад. Литванија, Црна Гора, па ни Румунија нису биле на нашем нивоу. У контролној утакмици пред почетак квалификација одолели смо и Немцима. Потом и Португалији. Зашто онда не бисмо могли и Украјинцима?

Нису мачји кашаљ мада су се мучили у Луксембургу и до победе стигли тек после гола у трећем минуту судијске надокнаде. Тада их је погледала срећа, неће моћи вечно да је троше. Срећу на страну, да ли Тадић, Александар Митровић или Никола Миленковић треба да стрепе пред Олександром Зинченком, Артемом Кравецом или Русланом Малиновским, уз све поштовање њима и њиховим земљацима? Зашто би кад нису дрхтали ни пред Кристијаном Роналдом, Бернардом Силвом и Пепеом?

Ова генерација српских асова зна да игра фудбал. Пустите само било коме у Реалу снимак оне Тадићеве пируете која је Каземира лансирала са планете и све ће вам бити јасно. Ударна вест у целој Европи данас је био Јовићев трансфер у Краљевски клуб. Чекају се и купци који ће истрести милионе за Митровића, можда и Миленковића, Бешикташ је пожурио да откупи Љајића, у Италији се гурају за Дарка Лазовића… Ова Србија може до позитивног резултата у Лавову, то није уверење, то је тврдња!

Ако и ви верујете можете приде добро и да зарадите. У MOZZART кладионицама победа Србије у Лавову постављена је на 2,80. Чак је и дупла шанса примамљивих 1,46, а знамо да је Крстајић на конференцији за новинаре на окупљању репрезентативца рекао да у Украјину иду првенствено са намером да не изгуби. Нерешен исход се плаћа са квотом 3,05. О кецу и нећемо.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!