Прочитај ми чланак

ВАКЦИНА? Талентована кошаркашица изненада преминула на 18. рођендан

0

Млада нада румунске кошарке Алесија Марија Рајкју пронађена је мртва у својој кући на дан када је напунила 18 година.

Према информацијама до којих су пласирали тамошњи медији, Алесију су пронашли у недељу ујутро без знакова живота, а на телу нису пронађени знакови насиља.

Тело младе девојке предато је Националном институту за судску медицину (ИНМЛ) где ће бити обављена обдукција која ће показати и шта је био узрок смрти.

Румунски медији пишу да Алесија није имала болести које би могле тако брзо да прекину њен живот.

Канцеларија за сумњиве смрти престоничке полиције отворила је досије како би разјаснила околности у којима се смрт догодила.

– Живот кошаркашице са великом перспективом је прерано окончан… Једна од најталентованијих спортисткиња генерације 2004. више није са нама. Алессиа Мариа Раициу умрла је на дан када је напунила 18 година. Освојила је бројне медаље на националним првенствима за младе са КС Олимпија Букурешт. Кошаркашки савез Румуније упућује искрено саучешће ожалошћеној породици! Почивај у миру Алесија! – објавио је на Фејсбуку Румунски кошаркашки савез.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!