Прочитај ми чланак

ВАКЦИНА? Фудбалер изненада преминуо у 20. години

0

Потресна вест обележила је недељно јутро. Млади фудбалер преминуо је у својој 20. години! Реч је о Мату Матићу, голману ФК Младост Домаљевац, члану 4. лиге БиХ.

На Фејсбук страници овог фудбласког клуба саопштене су тужне вести:

– Данашњи дан ће се памтити по губитку једне младе душе, члана нашег клуба, члана нашег тима и особе која је од малена красила копачкама наш терен и наш гол. Црно је освануло јутро над нашим селом. Искрено саучешће његовој породици, пријатељима и свима који су га познавали. Један овако млади живот не би смео овако да се заврши. Мато се у задњих годину дана посветио неким вишим циљевима, академији и полицијској униформи, а уз то наставио је давати свој допринос и на зеленом травњаку. Хвала ти Мато на сваком тренингу, на свакој утакмици коју си одиграо и сваком минуту коју си провео с нама – пише у саопштењу и додаје се:

– Бодри нас сада са неког другог, бољег мјеста, буди спокојан, буди миран, а ми ћемо некако кренути даље, у твоју част. Нека ти је лака црна земља, топла постеља, а твој одлазак је знак да ништа у животу нема и неће имати смисла, да ништа материјално није вредно и да се никад не зна како један дан може завршити. Ми ћемо се тешко изборити с тим да те нема, али остаје за тобом мноштво успомена, пуно смијеха и лепих тренутака. Почивај у миру божјем, анђеле!