Прочитај ми чланак

Уочи Ју-Ес опена Ђоковић се дружи на најлепшом пијанисткињом: Објавили и ВИДЕО

0

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, уживао је са прелепом пијанисткињом узбекистанског порекла, Лолом Астановом која је бацила "пик" на Србина већ дуже време. Она, поред уметничких врлина, плени својом лепотом и прави је хит на друштвеним мрежама, а већ се неколико пута "наметала" Новаку, који је овога пута одлучио да прихвати изазов.

Астанова је покушала да приђе Новаку још на турниру у Мајамију, а остаје да се види како ће Новакова супруга Јелена гледати на ово пријатељство.

Foto: Instagram/Printscreen/lolastanova

Лола је овог пута очигледно одушевила Нолета својим умећем свирања клавира, па је најбољи тенисер планете чак одлучио да мало “засвира“ са овом прелепом пијанисткињом.

На почетку снимка видимо како Новак свира клавир, али све то је само оптичка варка, што се може видети у наставку снимка. Наиме, Ноле само помера прсте док у позадини видимо још један клавим на коме свира позната пијанисткиња, на коју Новак показује прстом у једном тренутку.

Овај снимак је изазвао прави бум на друштвеним мрежама, а остаје питање како ће се све ово свидети Новаковој супрузи Јелени која већ дуже време има “пик“ на познату пијанисткињу.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

… and this is just after one 🎹 lesson! 😜 Honestly, I don’t think this song ever sounded more appropriate! @djokernole 🙌🏼🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 * * * #wearethechampions #usopen #piano #queen

Објава коју дели LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) дана

Ова уметница, чисто да се зна, гостоваће у новембру у Београду. Ето прилике, да се Новак реваншира „професорки“, наравно уколико буде био у свом родном граду.

Подсетимо, Новак ће у понедељак кренути у одбрану титуле на УС Опену, а меч прве рунде против Баене игра од 19:30 часова.