Прочитај ми чланак

Ухапшен српски репрезентативац: Био на списку код Пиксија

0

Нишка телевизија „Зона Плус“ пренела је да је фудбалер нишког Радничког под иницијалима Д.Р. (1996) приведен због учешћа у тучи, заједно са још две особе. Поједини медији пренели су да је у питању репрезентативац Србије.

Судећи према иницијалима ради се о голману Драгану Росићу, који је једини са таквим иницијалима у тиму. У причу се уклапа и то да је он једини репрезентативац Србије из Радничког из Ниша, пошто је под командом Драган Стојковића Пиксија зарадио место у тиму.

Росић је на списку Србије био почетком године, када су „орлови“ имали пријатељски меч са Сједињеним Америчким Државама у Лос Анђелесу.

У екипи Радничког постоји још неколико репрезентативаца, али у млађим селекцијама, пошто још нико није догурао до А тима.

Росић је играо и за У20 и У21 репрезентацију Србије, а пре Радничког наступао је за Јединство Путеви, Младост из Лучана, Колубару, Алмерију, Селту Б, Фуенлабраду и Албасете.

Што се туче тиче, један младић је теже повређен, а све се одиграло у среду увече у строгом центру Ниша, у близини популарног клуба. Младић је, са тешким телесним повредама, збринут у Универзитетско-клиничком центру у Нишу.

Д.Р. се сумњичи да је на улици више пута ударио двадесетогодишњака по глави и телу, саопштила је полиција. Д.Р. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.