Прочитај ми чланак

Удбина деца: Вељко Ражнатовић у Звезди, а Вучић на ТВ и зиду

0

Некад је Црвена звезда била народски клуб. Милионских навијача са свих меридијана. Данас је претворен у клуб режима, једног човека. Никада се није догодило да слика политичара буде окачена на зиду Маракане, до ове гарнитуре људи која баштини лик и (не)дело Александра Вучића.

Дух председника Српске напредне странке и човека који парама грађана тобоже помаже Звезди да преживи, по речима генералног директора Звездана Терзића, свакодневно је присутан у просторијама клуба. Да се престравиш (од духа)!

Осим што Вучићеве слике красе Маракану, он је и свакодневно присутан преко телефонских позива, пардон, телевизијских програма у клубу.

Тако се у свакој канцеларији мора видети Вучић или како однарођени Терза прати све канале на којима прича (и лаже), у слободно време председник државе.

И обавезно да на слици која са Звезде иде у јавност се види управо све и свја у Србији, да то и не промакне Делијама, које као не занима политика. Занимали су их Слоба, Тадић, али Вучић и садашњи актуелни катастрофални тренутак њихове државе никако. Ееее…

Још када на Звезду стигну самозвани капетан, извесни Драган, који велича убице Зорана Ђинђића, па Вељко Ражнатовић, милина једна. Не знамо само да ли је Цецин мали дошао на Маракану као син фолк певачице или као боксер у покушају?

То знају Терза и Вучић. И сви они из СНС који су пориватизовали (нашу) Звезду.