Прочитај ми чланак

УЧИНИЋЕ СВЕ ДА НОВАК ИЗГУБИ!? Федерер помаже Медведеву пред финале УС опена

0

Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић вечерас од 22 часа игра своје 31. финале на гренд слемовима, ривал је Данил Медведев. Међутим, Рус је имао посебну припрему за овај меч, и то од стране Роџера Федерера!

Наиме, Медведев је имао веома занимљивог партнера на тренингу, а реч је о Николасу Годсику.

То име вам можда ништа не говори. Међутим, овај 16-годишњи играч је син некадашње професионалне тенисерке Мери Фернандес и Тонија Годсика, који је заправо агент Роџера Федерера!

Оно што је главна ствар у овој сарадњи, јесте да су Годсик и Федерер партнери више од 15 година заједно, а о умешности агента говори чињеница да је Швајцарац током прошле године зарадио 90 милиона долара само од спонзора.

Да ни Годсик не заостаје пуно сведочи чињеница да је тренутно једини тениски агент на Форбсовој листи најплаћенијих спортских агената где заузима 41. место, а поред Федерера, он заступа Хуана Мартина дел Потра, Александра Зверева и Коко Гофа, пренео је „Б92“.

Врло занимљиво да је послао свог сина да буде партнер Медведеву пред финале. Да ли се Федерер уплашио да ће Новак вечерас освојити 21. гренд слем? Процените сами.