Прочитај ми чланак

ТУМБАКОВИЋ ПРОГОВОРИО О СКАНДАЛУ СА ЛУКОМ ЈОВИЋЕМ: Oткрио шта се десило…

0

Селектор Србије Љубиша Тумбаковић проговорио је о скандалу у репрезентацији око Луке Јовића.

Од специјалног извештача Курира из Литваније Милоша Бјелинића

(Foto: Jutjub)

Шпански „Ас“ је пласирао вест да Јовића нема међу „орловима“ у октобарском „прозору“, јер је при претходној репрезентативној акцији, после меча са Португалом, слагао Тумбаковића да је повређен како не би играо у Луксембургу, а само неколико дана касније заиграо је за Реал.

Новинари су у Виљнусу, где „орлови“ у понедељак играју са Литванијом, питали Тумбаковића да ли је љут на Јовића, а селектор је одговорио:

„Ја немам права да будем љут ни на кога. Ја само имамо право да радим посао на начин који мислим да је најбољи. Кроз каријеру сам се увек трудио да будем коректан и објективан. Лука Јовић је млад играч, а моја тренерска одговорност иде у правцу и педагогије и васпитања и родитељског односа, као и тренерског“, почео је Тумбаковић.

Селектор је открио да је Јовић о повреди стручни штаб репрезентације обавестио поруком и то чак није директно Тумбаковића, који је за то сазнао индиректно.

„Лука Јовић је урадио то што сте рекли. Јавио се, али не мени, и то само поруком. Сматрам да његов одговор захтева директно објашњење, а он то није урадио. Не видим разлог зашто бих се ја љутио. А да ли је био повређен?“, запитао се Тумбаковић и одговорио:

„То треба да утврде лекари, а не ја“.

Новинари су наставили са питањима везаним за нападача Реала, али Тумбаковић није више желео да говори о томе.

„Не видим простор да више причамо на ту тему“, закључио је Љубиша Тумбаковић.

              ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!