Прочитај ми чланак

ТУМБАКОВИЋ ПРЕУЗИМА СРБИЈУ? ФСС пронашао замену за Крстајића

0

Преговори су у току

Фудбалска репрезентација Србије наставиће своје квалификационо путешествије са новим селектором, ако је веровати написима у београдским медијима.

Наиме, Спортски журнал тврди, позивајући са не поуздане изворе блиским Савезу, да је вођство наше „куће фудбала“ у преговорима са Љубишом Тумбаковићем о преузимању селекторске позиције од Младена Крстајића коме се позиција озбиљно заљуљала након дебакла у Украјини.

Тумбаковић је недавно остао без посла након одбијања да води селекцију Црне Горе против тзв. репрезентације Косова, што је резултирало његовим отказом.

Ипак, како ствари стоје, брзо ће поново у „седло“, и то поново као вођа националног тима, оног који му је најближи срцу. Србија га зове и сва је прилика да ћемо већ од меча са Португалом на „Маракани“ гледати наш тим под командом бившег трофејног тренера Партизана.

Из Фудбалског савеза Србије је у данима после меча са Украјином могао да се наслути овакав епилог. Најављени су састанци, али се није ломило преко колена пре меча са Литванијом.

Крстајић одавно не ужива подршку ни навијача, а очито је изгубио и поверење руководства људи који воде српски фудбал.

Дошло је време за смену…