Прочитај ми чланак

Тумбаковић објавио списак репрезентативаца Србије

0

Селектор фудбалера Србије Љубиша Тумбаковић је објавио списак репрезентативаца за наредне квалификационе утакмице. На списку се поново налазе дефанзивци Никола Максимовић и Матија Настасић, као и везни фудбалер Лука Миливојевић.

(Foto: Jutjub)

Међу позванима се не налази Александар Пријовић, а поред Александра Митровића и Луке Јовића за место у шпицу напада ће конкурисати Милан Павков.

Позив је добио и голман младе репрезентације Србије Борис Радуновић, а на листи се налази и Марко Гобељић.

Голмани: Марко Дмитровић, Предраг Рајковић, Борис Радуновић;
Одбрана: Антонио Рукавина, Марко Гобељић, Урош Спајић, Никола Миленковић, Никола Максимовић, Матија Настасић, Стефан Митровић, Александар Коларов, Филип Младеновић;

Средина терена: Немања Матић, Лука Миливојевић, Немања Максимовић, Саша Лукић, Мијат Гаћиновић, Дарко Лазовић, Филип Костић, Немања Радоњић, Душан Тадић, Адем Љајић, Серген Милинковић-Савић;

Напад: Александар Митровић, Лука Јовић, Милан Павков.

Србија ће 7. септембра на стадиону „Рајко Митић“ играти против Португала, док ће три дана касније гостовати Луксембургу.

Тумбаковић ће имати тежак задатак да кроз квалификације избори пласман на континентални шампионат који ће се играти наредне године.

Репрезентација Србије има четири бода из три утакмице у Групи Б квалификација. Води Украјина са 10 бодова из четири утакмице, Луксембург има четири из четири, Португал два из две, а Литванију један из три сусрета.