Прочитај ми чланак

Тумбаковић о изненађењима у вези репрезентације Србије

0

Љубиша Тумбаковић је од поршле недеље селектор репрезентације Србије, а од Младена Крстајића је наследио доста проблема. Неки од њих су и велики број играча које је Крстајић прецртао из националног тима, а који имају право да се надају промени статуса код новог селектора.

Крстајић је са ширег списка својевремено прецртао Луку Миливојевића, Матију Настасића, Марка Грујића, Бранислава Ивановића, Владимира Стојковића и Душка Тошића од фудбалера који су до скоро чинили окосницу тима.

Фотографија преузета са званичне страница Фудбалског савезе Србије – fss.rs

– Свако од нас тренера има свој приступ, како у игри, тако и у одабиру играча. Група играча која је играла последњих десетак утакмица је група са којом располажемо. На мени и мом стручном штабу је да погледамо тих десетак утакмица, како А, тако и младог тима, па да одаберемо 23 имена и да прилагодимо тактику за њих. Да ли ће бити изненађења? Нећете видети неких посебних нових имена. Превише је мало времена за велике резове – рекао је Тумбаковић за МаxБет Спорт.

Тумбаковић је истакао да се са својим најближим сарадницима већ спрема за наставак квалификација за првенство Европе.

– Циљеви су постављени још на почетку квалификација, ја сам их само наследио. У ових 15 бодова свака репрезентација види своју шансу, чак и Луксембург. Све екипе имају своје циљеве. Покушаћемо да у ових пет утакмица остваримо ово што је у овом моменту можда јако тешко, али ипак изводљиво, а то је пласман на Европско првенство – закључио је нови селектор Орлова.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!