Прочитај ми чланак

Туча навијача Партизана: Лете каменице и столице!

0

(Блиц)

Хаос на ЈНА. Уочи меча Партизана и Војводине дошло је до велике туче две завађене фракције навијача црно-белих у Хумској, испред клупској ресторана.

fudbal-sloboda-vs-partizan
Гађању се камењем и столицама, а умешала се и полиција која покушава да смирује страсти.

Уочи меча Партизана и Војводине дошло је до велике туче код стадиона у Хумској између две завађене фракције навијача црно-белих, испред клупског ресторана који се налази испод источне трибине. Гађали се камењем и столицама, након чега су припадници полиције успели да смире страсти.

Како јавља репортер Блица спорта са лица места, нереди су трајали бар пет минута, а све је почело када је група навијача почела да удара по једном „аудију“ испред стадиона, што је иницирало немире.

Када је дошло до туче, навијачи са платоа испред јужне трибине покушали су да пробију ограду и дођу до попришта код клупског ресторана, али су их припадници Жандамерије спречили у тој намери.

Навијачи који су већ ушли на стадион су са источне трибине и пролаза који води до ње, гађали су столицама, кесама са земљом, камењем, флашама и чиме су стигли оне који су се налазили испод.

Сукоби две завађење фракције навијача Партизана, окупљених у групе „Алкатраз“ и „Забрањени“ трају нажалост већ дуже време. Надмо се да ће Гробари ипак успети да смогну снаге, да превазиђу разлике и опет се уједине.