Тринкијери поднео захтев за раскид уговора са Партизаном

0

Овакав сценарио се могао наслутити и пре неколико дана када се Тринкијери поздравио са навијачима Партизана

Америчка агенција која заступа Андреу Тринкијерија поднела је Партизану званичан захтев за раскид уговора, сазнаје портал Објектив!

Тренер Партизана се на овај потез одлучио дан после изјаве председника клуба Остоје Мијаиловића да је „Италијану дао одличну финансијску понуду и да је сад на Тринкијерију да донесе одлуку“. Овим гестом вођа стручног штаба београдског клуба ставио је тачку на шпекулације о његовом ангажману у Партизану и дао до знања да дефинитивно одлази.

Овакав сценарио се могао наслутити и пре неколико дана када се Тринкијери поздравио са навијачима Партизана и захвалио им се на подршци током боравка у Београду, обавестивши јавност да је отишао у Италију.

Постоји и прича, која има основа, да Тринкијери преговара са Бајерном из Минхена, али је све на дугачком штапу јер ни у Немачкој још није познато када ће се, како и у ком облику нова сезона играти.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!