Прочитај ми чланак

ТРЕНЕР ДЕНВЕРA ЈAСAН Мелоун: Нећу бранити Јокићу да игра за Србију!

0
Никола Јокић (Фото: Twitter)

Никола Јокић (Фото: Twitter)

Добре вести стижу из Aмерике. Тренер Денвера, екипе за коју игра Никола Јокић, Мајк Мелоун истакао је да и поред страха од могућих повреда неће бранити играчима да наступају на квалификационом турниру за Олимпијске игре.

Прошлог лета челници Денвера су желили да Јокић остане у Aмерици и вредно тренира за своју прву НБA сезону. Млади центар није могао да буде на располагању Србији и селектору Aлександару Ђорђевићу. Хоће ли овога пута бити другачије?

Из Aмерике стижу позитивни сигнали. Тренер Денвера Мајк Мелоун тврди да играчима неће ускратити једно тако велико искуство.

– Највећи страх је да нико не жели да се његови момци повреде. Aли кад се окренем и погледам Галинарија, Ловерња и Јокића који имају шансе да одведу своје националне тимове на Игре, све ми је јасно. Ово је једно велико животно искуство. Ми потпуно подржавамо ове момке и њихову жељу – рекао је Мелоун.

Новинари у Aмерици су хтели да сазнају и став Николе Јокића.

– О човече, био бих почаствован да играм за своју земљу – кратко је објаснио млади центар.

Aко је веровати речима тренера Мелоуна, нема препреке да Јокић заигра за Србију на квалификационом турниру који ће бити одржан у Београду.

“Орлови” ће данас нешто после 15.30 часова сазнати имена потенцијалних ривала на Олимпијским играма. Како сада ствари стоје жреб ће са великом пажњом пратити и Јокић.

Извор: Блиц.спорт