Прочитај ми чланак

ТРЕЋА “Изненадна” смрт у НФЛ-у! Млади спортиста пронађен мртав…

0

Тужне вести настављају да стижу из Америке где је још један млади спортиста “изненада” преминуо.

Џејлон Фергусон, бек Балтимор Рејвенса, тима који наступа у НФЛ-у, преминуо је у 26. години.

Фергусон је пронађен мртав у кући у северном делу Балтимора. Лекари и полиција су покушали да му пруже прву помоћ, али му спаса није било.

Полиција Балтимора саопштила је да нису пронађени никакви трагови насиља на месту несреће, те да нема трагова насилног уласка у кућу.

Мејнтрим медији већ проналазе начин да оправдају смрт младог спортисте наводећи да се “можда предозирао” избегавајући да пренесу информације о његовом вакциналном статусу и могућности да је можда ипак смрт настала као последица експерименталне вакцине.

“Дубоко смо тужни због трагичне смрти Џејлона Фергусона. Био је љубазан, младић пун поштовања са широким осмехом и заразном личношћу. Изражавамо искрено саучешће Џејлоновој породици и пријатељима док оплакујемо прерано изгубљен живот”.

Фергусон је био у Балтимору од 2019. године када је изабран као 85. пик у трећој рунди драфта. Био је на свим тренинзима после сезоне ове године и поприлично је изгубио на тежини.Био је познат и по хуманитарном раду, помагао је свом родном граду Растону у Луизијани 2019. године због торнада који је направио велику штету. Том приликом помагао је људима, доносио храну и воду, а расклањао је и дрвеће са улица.

Фергусон је иза себе оставио троје деце, две ћерке и сина, који су сви млађи од пет година.