Прочитај ми чланак

ТРАКТОР ИСПРЕД МАКСИМИРА: Бед Блу Бојси „одговорили“ Делијама на тенк (ФОТО)

0

Фудбалери Црвене звезде против Јанг Бојса од 21 сат играју реванш меч плеј офа квалификација за Лигу шампиона, а пред меч су навијачи изненадили све постављањем тенка испред стадиона. Из Хрватске стигао је експресни одговор навијача Динама, Бед Блу Бојса.

Наиме, како преносе хрватски медији, они су испред стадиона Максимир поставили трактор, као одговор на „тенк из Вуковара“.

Хрватски портал 24сата наводи незванично да тај потез „нема везе са клубом“ и да за сада није познато ко је паркирао возило. Иначе, Динамо се од 21 сат састаје са Розенборгом у реванш мечу плеј офа квалификација за Лигу шампиона и има предност од 2:0 из првог меча.

https://www.instagram.com/p/B1rR-xWHBgF/?utm_source=ig_web_copy_link

Када је реч о Звездином тенку, многи су помислили да је у питању тенк из Вуковара, јер подсећа на онај са чувене слике војске ЈНА која се пробија кроз разрушени град, а управо та кореографија својевремено је красила и трибину Делија на једном дербију.

Ипак, реч је о расходованом тенку купљеном на војном отпаду на југу Србије, а само возило нема мотор, нити је оперативно у било ком смислу.