Прочитај ми чланак

ТРАГЕДИЈА: Нови обрачун Гробара и Делија, један момак се бори за живот

0

Страсти између навијача Партизана и Црвене звезде се не смирују, а окршај две навијачке групе могао би да донесе и прву жртву, јављају београдски медији.

Наиме, око поноћи на Новом Београду је дошло до опште туче младића у којој је кориштено и ватрено оружје. Једна особа је упуцана и пребачена у КБЦ ‘Земун’ где се лекари боре за њен живот. Рањен младић погођен је у стомак и има изузетно тешко дисање. У тучи је повређена још једна особа.

Све се догодило у новобеоградском Блоку 61 када су се по речима очевидаца сукобиле две групе младића. Београдски медији незванично преносе да је реч о новом заказаном двобоју Делија и Гробара. У сукобу су коришћене каменице, мотке, штангле, али и ватрено оружје. Врло брзо на лице места стигла је Интервентна полиција наоружана аутоматским пушкама.

Подсетимо, у последња два месеца све су чешћи сукоби навијача Црвене звезде и Партизана. Све је почело покушајем Делија да уђу на јужну трибину стадиона у Хумској и отму заставе ривалима, до сукоба је дошло пре две недеље када су присталице Црвене звезде напале навијаче Партизана испред храма ‘Светог Саве’.