• Почетна
  • СПОРТ
  • Тошић: Нисам могао више, јер сам за полувреме добио само четири лопте
Прочитај ми чланак

Тошић: Нисам могао више, јер сам за полувреме добио само четири лопте

0

tosic_620x01(Новости)
Никада нам није било теже, јер никада раније нисмо испали тако рано. Млади играчи морају да наставе да се боре и да за годину, две нешто остваре – каже репрезентативац Србије Зоран Тошић.

Репрезентативац Србије Зоран Тошић оценио је данас да неуспех у квалификацијама за првенство света у Бразилу 2014, не треба да обесхрабри младе играче који ће за коју годину бити окосница тима.

– Никада нам није било теже, јер никада раније нисмо испали тако рано. Најважније је да млади играчи наставе да се боре и да за годину – две нешто остваре – рекао је Тошић на конференцији за новинаре у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови.

Он је нагласио да није могао да пружи више у утакмици против Хрватске на Максимиру, која је у петак завршена победом домаћина од 2:0.

– Желео сам да пружим свој максимумн, али заиста нисам могао ништа да учиним, јер сам за читаво полувреме примио свега четири лопте – рекао је Тошић.

Дефанзивац Лиона Милан Бишевац биће на располагању селектору Синиши Михајловићу за предстојећу утакмицу са Шкотском.

– Надам се да ћемо имати подршку навијача – рекао је Бишевац.

Утакмица шестог кола групе А квалификација за СП у Бразилу 2014. између Србије и Шкотске игра се у уторак 26. марта у Новом Саду.