Прочитај ми чланак

ТО НИЈЕ АКЦИЈА, ТО ЈЕ ЧУДО: Додавање Николе до Николе који је БРУТАЛНО закуцaо!

0

Кошаркашка репрезентација Србије одиграла је утакмицу на турниру у Шењангу у Кини, а дуел са Новим Зеланду између осталог обележила је и одлична акција двојице Никола, Јокића и Милутинова.

У другој четвртини, Јокић је феноменално проиграо Милутинова, који је закуцао, али и изнудио слободно бацање.

Погледајте феноменалну акцију, због које су добили и аплаузе.

У уторак, Орлови ће играти последњи меч на турниру са Француском.

Србија се ШАЛИЛА са Новозеланђанима, лак тријумф Орлова без НБА тандема

Кошаркаши Србије остварили су и осму победу на припремама за Мундобаскет, овог пута над селекцијом Новог Зеланда са 88:78 (25:16, 28:26, 15:8, 20:28).

„Орлови“ су већ почетком друге четвртине стекли двоцифрену предност и нису је испуштали до краја сусрета, осим благог опуштања у последњем кварталу.

Србију је предводио центарски тандем Никола Милутинов – Бобан Марјановић. Бивши центар Партизана је постигао 19 поена, а Боби 17. Одличан је био и Стефан Јовић са 13 кошева, укључујући и важне поготке са дистанце у тренуцима кад је наша селекција правила разлику. Код Новог Зеланда истакао се Тај Вебстер са 16 поена.

Сале Ђорђевић је одличио да на овом мечу одмори НБА асове Богдана Богдановића и Немању Бјелицу. Радуљица такође није имао минутажу, док Владимир Лучић није играо због повреде.

Последњу утакмицу пред почетак шампионата Србија игра у уторак, а ривал је Француска.

Подсетимо, Светско првенство у Кини почиње 31. августа, а у групи Д изабраници Салета Ђорђевића одмериће снаге са „Азурима“, Анголом и Филипинима.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!