Прочитај ми чланак

Терзићев син помоћник директора Звезде!

0

Црвена звезда од 1. априла има двојицу Терзића на високим функцијама у клубу: генералног директора Звездана и његовог сина Костадина, који је нови помоћник пословног директора Марка Петровића, потврђено је Директно.рс из клуба.

Костадин Трезић је недавно завршио мастер студије у организацији УЕФА, постао је „Вењу директор“ на УЕФА утакмицама од наредне сезоне, а до 1. априла био је запослен у ФС Србије.

Две године је радио у Фудбалском савезу Србије као менаџер за развојне пројекте са УЕФА, посебно задужен за имплементацију ВАР-а и био је неко време помоћник генералног секратара.

Кад му уговор у ФСС није био продужен, Црвена звезда га је запослила као једног од помоћника пословног директора Марка Петровића. У Љутице Богдана су за Директно.рс потврдили информацију да је Костадин запослен од 1. априла и да је „клуб наставио са трендом довођења младих и образовних кадрова у клуб“.

Како ће отац и син сарађивати у ФК Црвена звезда показаће време.

Костадин Терзић је после бурних веза у младости прошле године стао на „луди камен“, а крајем јула са супругом Валентином добио је и сина Вука.