Прочитај ми чланак

Терзић напао делегацију Партизана, претио, вређао и псовао…

0

Генерални директор црвено-белих вербално је напао представнике црно-белих и претио да ће се физички обрачунати с њима

На редовној седници Заједнице Суперлиге и Прве лиге Србије, виђен је скандал, када је у једном моменту дошло до сукоба између Звездана Терзића и делегације Партизана, коју је представљао генерални директор Милош Вазура.

На седници је потегнуто и питање о правилу о ограничењу броја странаца у српском фудбалу, где је Партизан блокирао иницијативу Звезде, да се омогући да уместо минимално четири, у српском фудбалу буде дозвољено да их буде осам, колико их Звезда тренутно има.

То се Терзићу није свидело, па је напао Вазуру, а успут је запретио и Вучелићу и Вулетићу.

– Је*аћу вам ја мајку, платићете ми за све ово, поломићу вас, нисам ти ја Сале Мутави и Веља Невоља – биле су речи које је Терзић упутио Вазури, алудирајући на снимак напада на њега од стране сада већ покојног вође Гробара Александра Станковића, кога су звали „Мутави“, као и Вељка Беливука, званог Невоља.

Подсетимо, Звезда је пред седницу почела да лобира за укидање правила о ограничењу странаца, тако што је послала писмо на адресе свих клубова.

Исто писмо стигло је и на адресу црно-белих, који су стопирали захтев, истичући да је таква идеја Звезде на штету српске деце.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!