Прочитај ми чланак

Теорија завере или теорија праксе? Вакцинисани фудбалски судија преминуо у 42. год

0

Познати француски арбитар Јохан Хамел изненада је преминуо.

Трагедија у Француској, где је преминуо познати фудбалски судија Јохан Хамел! Овај 42-годишњи арбитар је доживео мождани удар и није успео да преживи. Он је заправо напад доживео током тренинга, где се само срушио, а касније је у болници утврђено да је по среди мождани удар. Вест о његовој смрти потврдило је удружење француских судија.

„Судијска организација је у жалости. Наш колега и пријатељ, Јохан Хамел, преминуо је у 42. години живота. Изражавамо саучешће породици и пријатељима. Јохан, недостајаћеш нам“, саопштили су из судијске организације.

Хамел је и даље био активан судија и последњи меч који је судио био је дуел Лила и Рена у Лиги 1 6. новембра на коме је показао пет жутих и један црвени картон. Овог викенда није био на терену, али је на мечу ПСЖ-а и Оксера био део тима у ВАР соби и то му је био последњи ангажман пред паузу због Светског првенства.

Он је од сезоне 2016/17 судио у највећем рангу француског фудбала, а у каријери је до сада водио 311 утакмица у свим такмичењима. Судио је у свим ранговима француског фудбала, а никада није изашао на међународну сцену. Од Хумела су се осим судијске организације опростили многи фудбалери и фудбалски клубови.