Прочитај ми чланак

Све је луђи – Вучић: Рекао сам играчима „идите тамо и победите“!?!

0

Уставокршитељ Александар Вучић вечерас је гостовао по јубиларни хиљаду и седамсто педесети пут у "Ћирилици" и опет дао изјаве које многи могу да протумаче као симптоме психичког обољења:

„Желео сам да подржим момке пред утакмицу. Изненадили су се. Неки су већ били легли на седишта, па су устали кад су ме видели. Ја не мислим да је важно учествовати – важно је победити. Ја сам им рекао оно што је моја животна филозофија – ја сам им рекао момци идите тамо и победите. И победили су. Капа доле мајстору селектору, капа доле играчима, то је велики успех. Држава ради на томе да подстакне да се роде неки нови клинци да имамо нове стадионе. Креће изградња националног стадиона, ми тренутно градимо три стадиона. Фудбалери су се изненадили када сам дошао међу њих“, рекао је Вучић.

Другим речима, да им Вучић није рекао да победе, фудбалери не би победили! Вучић је најавио да ће поново завући руке у џеп народу, тако што ће из буџета градити национални стадиона „вредан“ стотине милиона евра.

О НАПАДИМА НА ПИКСИЈА

„То је била његова одлука, али ја сам с Пиксијем разговарао када је преузимао репрезентацију. Зезали су се са њим, због аплауза, јер они мрзе сваког ко са мном разговара. Дошао сам пре утакмице ако треба да преузмем ризик, нисам их дочекао синоћ на аеродрому да се грлим и љубим и кажем да је то моја победа“, додао је Вучић говорећи о селектору Драгану Стојковићу.

Вучић шаље роботе у црвене зоне ковид болница!?!

„Хоћу да људи знају да су добили најбоље лекове. Сада радимо на супер-компјутеру, на којем је инсистрирала Ана Брнабић. Ту раде млади програмери на роботици који могу да анализирају и надгледају да мањи број људи имамо за годину дана у црвеној зони. Роботи који надгледају стање пацијента ће бити могући од следеће године, на појединим клиникама.