Прочитај ми чланак

Сумрак Вучићевог и Вучелићевог Партизана: Саво одлази, шамарали га навијачи!

0

Саво Милошевић је близу одласка из Хумске, а разлог није једино спортски, већ и сукоб који је тренер имао са навијачима црно-белих.

Све се одиграло у ресторану Партизана на стадиону у Хумској пре месец дана, када је Милошевић чак добио и неколико удараца од виђенијих присталица црно-белих.


Наиме, како пишу београдски медији, они су били незадовољни јер се стратег црно-белих није појавио на састанку са навијачима заказаним дан раније. Милошевић је дошао у ресторан након неколико дана баш у тренутку када је за суседним столом седело неколико навијача.

Они су му пришли видно незадовољни и после краће расправе ударили му неколико шамара. Све се завршило на томе.

Да подсетимо, Саво Милошевић је на клупу Партизана сео у марту прошле године, када је наследио Жарка Лазетића, који је био само прелазно решење. Затекао је екипу у веома лошем стању, будући да је шанса да се освоји титула практично била изгубљена, али је успео колико-толико да пробуди тим, те је у дебитантској сезони успео да освоји Куп Србије, победом над Црвеном звездом у финалу – 1:0.

То је био увод у још боља издања ове сезоне, у којој је одвео црно-беле у групну фазу Лиге Европе, у којој је Партизану недостајало и среће како би се пласирао у шеснаестину финала другог по рангу европског такмичења. У Суперлиги Србије са „парним ваљком“ заузима друго место, док га чека и завршница Купа Србије, будући да његови изабраници у четвртфиналу играју против Радника.

Ипак, овај сукоб са навијачима Партизана могао би да доведе до прераног и неочекиваног растанка, а у медијима се провлачила прича да би некадашњи репрезентативац наше земље од наредне сезоне могао да седи на клупи Астон Виле.