• Почетна
  • СПОРТ
  • Штедња у Партизану: Играчи аутобусом, директорка авионом
Прочитај ми чланак

Штедња у Партизану: Играчи аутобусом, директорка авионом

0

snezana-filipovic-1349086484-214365(Курир)
Београд – Фудбалски клуб Партизан донео је јесенас одлуку о штедњи на свим нивоима, а међу првима су је осетили и  фудбалери клуба, који су на припреме у Словенију отишли аутобусом.

Стога је зачудила вест да директорка маркетинга црно-белих Снежана Филиповић у Словенију путује авионом и са собом води фотографа.

Из Хумске је убрзо стигло објашњење да је фирма „Адидас“ покрила комплетне трошкове пута Филиповићеве и фоторепортера, а све у циљу промоције новог дреса шестоструког узастопног првака Србије.

„Комплетан пут и целу рекламну кампању плаћа Адидас, у сврху промоције свог производа, који се зове Партизанов дрес. Партизан не одређује ни који ће фотограф кренути у Словенију, већ је то у надлежности Адидаса, а та компанија ће снимке користити зарад својих рекламних кампања. Партизан као клуб нема везе са овим путовањем“, рекао је за Моззарт спорт Драган Веланац, портпарол црно-белих.

Мере штедње осетио је недавно и генерални секретар клуба Дарко Грубор. Оперативац црно-белих је на жреб за Лигу шампиона у Ниону путовао рано ујутру тог дана и вратио се исто вече, иако је до сада пракса била да се путује дан раније.

Иначе, чета тренера Вука Рашовића налази се на Похорју од уторка, а јуче је одигран и први припремни меч. Црно-бели су поражени од руске Локомотиве са 1:0.