Прочитај ми чланак

Шта тражите ви у фудбалу, бре?

0

Институција вечитог дербија одавно не постоји, уништена је као и све у напаћеној Србији, а када репрезентативац Марко Гобељић скине гаће, а други звездаш Гелор Канга, који притом скрива прави датум рођења, ухвати се за мушкост, онда знате колико је сати. И све су то дозволили Звезда, Партизан, чији фудбалер Сејдуба Сума баца медаљу, као и оронули и уништени ФСС.

И нема Звезда шта да чека, колико сутра Марко Гобељић мора да лети из клуба! Скинути гаће и показати противнику мушкост јесте неваспитање, неморалност, а они који су му то дозволили морају бити ригорозно кажњени.

Још једном, џаба вам дупла круна, џаба позив у репрезентацију, кад је прљавштина изашла на видело, кад нам фудбалом владају криминалци, мафијаши, а зло се накупило на све стране.

И шта ће даље Канга, и шта ће даље Сума, странци који представљају земље из којих долазе усред Србије, који се хватају за гениталије и бацају награде Савеза? Толико о поштовању земље у којој играју и зарађују за хлеб, толико о томе колико су их у Звезди и Партизану научили и едуковали како се бори за боје свог клуба.