Прочитај ми чланак

СРПСКИ ФУДБАЛ… Функционер у Нишу ударио песницом играча (ВИДЕО)

0

Ништа нас више не може изненадити када је српски фудбал у питању. Инцидент се овога пута догодио у оквиру „Зоне центар“ у Нишу, где је дошло до великог инцидента.

Како пишу „Јужне вести“ потпредседник Фудбалског савеза Ниша и председник Младости из Медошевца Томислав Радовановић, који је истовремено и првотимац тог клуба, на утакмици против Јединства из Горњег Матејевца физички је насрнуо и песницом ударио играча из противничке екипе. На мечу је добио је директан црвени картон, а након њега и суспензију на 3 месеца.

Радовановић је са клупе ушао у 82. минуту, али убрзо је морао ван након гужве у шеснаестерцу гостију и недосуђеног пенала за домаћине.

Он је за поменути портал истакао да се каје због поступка.

„Ја тај клуб водим 20 година. Погодиле су ме ситнице од тог момка који можда може и унук да ми буде. На његово вређање сам лоше реаговао, јесам насео на његову провокацију. Кајем се, не могу то да променим. Десило се, мени је криво, понављам. Заслужени црвени сам добио, обрукао сам и себе, а и функцију на којој сам од скора“, рекао је Радовановић за „Јужне вести“.

Иначе, то играчу и председнику Младости није први црвени картон у овој сезони – у првом колу у поразу од Мораве (1:3), такође је „поцрвенео“ и то док је био резерва пише поменути портал.

Како стоји у записнику са те утакмице, црвени картон добио је због напада на главног судију и тада је кажњен с две утакмице суспензије.