Прочитај ми чланак

СРПСКА КОШАРКАШИЦА ТЕШКО ПОВРЕЂЕНА: Слетела с пута и закуцала се у камион

0

Она је хитно пребачена у Ургентни центар у Новом Саду након што су ватрогасци једва успели да је извуку из уништеног аутомобила

Страшне вести нам стижу из Војводине! У саобраћајној несрећи на путу између Сремских Карловаца и Банстола тешко је повређена млада српска кошаркашица Ива Шицар.

Чланица клуба „021“ из Новог Сада кренула је у понедељак ујутро на тренинг својим аутомобилом над којим је у једном тренутку, по свој прилици, изгубила контролу и слетела с пута.

Ауто је улетео у градилиште брзе пруге Београд – Нови Сад, а зауставило се тек када је ударило у камион у коме се налазио 65-годишњи мушкарац који је задобио лакше повреде том приликом.

Предњи део њеног аутомобила је био уништен и потпуно смрскан тако да су ватрогасци морали да га секу како би повређену девојку извадили из возила, преносе „Новости“.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Šicar (@sicar_i11) on

Ива Шицар је задобила бројне тешке повреде и хитно је превезена у Ургентни центар у Новом Саду, али на сву срећу није животно угрожена. Она је остала на болничком лечењу због повреда главе и десне потколенице.

Повређени мушкарац је задобио повреде десног кука и након указане помоћи у Ургентном центру пуштен је на кућно лечење.

Талентована кошаркашица је рођена 2001. године је овог лета заједно са сестром Ларом прешла из Шапца у „021“ из Новог Сада, а претходно је била чланица Титела и Белегиша.

Иначе, прошле сезоне је освојила друго место на Државном школском првенству Србије у баскету 3×3 и спада у талентованије такмичарке „игре под обручима“.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!