Прочитај ми чланак

Србија све већи фаворит за освајање Мундобаскета – Кладионице верују орловима

0

Све се променило - Чак 16 играча из НБА лиге отказало је селектору Америке учешће на СП, па су букмејкери драстично повећали шансе наше репрезентације.

До пре само неколико дана Америка је била апсолутни фаворит да освоји титулу првака света у кошарци! Више није! Србија се сада и те како пита о томе ко ће на кров света… Да је тако, потврђују и драстичне промене које су урадиле кладионице.

Фото: ФИБА

Наиме, доскоро је квота на клађење да ће САД бити шампион света износила мизерних 1,10. То значи да на уложених 100 динара зарађујете само десет динара. Квота на Србију била је чак 11 (на уложених 100 динара зарада је чак 1.100 динара). После свих промена, узрокованих пре свега отказима Американаца, стање је следеће – Америка 1,30, Србија 5,00. Наравно и даље је дрим-тим фаворит, али сада су изгубили епитет апсолутног фаворита. А ове промене квота уследиле су после силних отказа у америчкој репрезентацији. Досад је чак 16 играча рекло не селектору Грегу Поповићу, а најављено је још отказа.

Иначе, све остале селекције имају неупоредиво мање шансе од Америке и Србије. Примера ради, квота на Шпанију, која је трећи фаворит, износи чак 19.