Прочитај ми чланак

Србија добила нови дрес: Оцила доминирају, да ли вам се свиђа?

0

Познато је шта ће носити Орлови ако прођу Норвежане, али и против њих

Фудбалску репрезентацију Србије крајем марта чека један од најзначајнијих окршаја скоријих година јер се наша екипа бори против Норвешке у баражу Лиге нација за одлазак на Европско првенство после 20 година.

Репрезентација Србије Фото: Танјуг/AP

Мада није познато хоће ли Орлови тамо и завршити и хоће ли моћи против захукталог Халанда, зна се у којим ће дресовима играти. Препознатљива црвена варијанта домаћег дреса биће прекривена дискретним принтом четири оцила.


Оцили ће као шара прекривати целу површину мајице и то, макар на први поглед делује заиста импресивно. Рубови рукава и оковратник ће бити беле боје, а на дресу ће се још наћи само грб Србије и лого произвођача Пуме.

Рекло би се да су се дизајнери немачког произвођача значајно више поиграли него пре две године када је наша репрезентација наступала у Русији на Светском првенству, јер се тада писало да су Орлови обучени у обичне, генеричке мајице на које су само накачени лого и грб.

Исто је тада „прошла“ и репрезентација Сенегала, а сада се ситуација променила. Дискретне националне мотиве добили су и дресови Аустрије, Чешке и Италије које можете погледати на овом линку заједно са српским.

Да подсетимо, Србија против Норвешке игра меч 26. марта од 18 часова у Ослу.