Прочитај ми чланак

Срби и Хрват опљачкали најлепшу спортску водитељку (ВИДЕО)

0

Италијанска спортска новинарка Дилета Леота нашла се на мети лопова, који су прошлог јуна провалили у њен стан у Милану, а италијанска полиција недавно је ухватила пљачкаше.

Прелепа Леота је приликом провале остала без накита, осам сатова, торбица и новца, и процењује се да су лопови том приликом поред бројних скупоцености однели и око 150.000 евра.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Како преносе италијански медији, групу пљачкаша под називом “Летећа банда” чине двојица Србина, један Хрват, особа са Косова и једна Румунка.

Двоје лопова је чувало стражу, док је преостало троје провалило у стан на деветом спрату у самом центру Милана и однело вредне ствари. Ипак, пљачку је снимила безбедносна камера што је полицији олакшало посао да их похапси.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Иначе, Дилета је једна од најпознатијих спортских новинарки на свету, а као водитељка већ годинама прати италијански фудбал.

На Инстаграму има скоро 8 милиона пратилаца, а медији су је недавно доводили и у љубавну везу са Златаном Ибрахимовићем.

Ипак, звезда Милана и даље је у срећном браку са Хеленом Сегер, са којом је у љубави већ 19 година, док је Дилета у вези са турским глумцем Џаном Јаманом.