Прочитај ми чланак

ШОКАНТНО: Бивши фудбалер Црвене звезде улази у Задругу

0

Неочекивано.

Бивши фудбалер Црвене звезде Благој Георгијев тренутно преговара са телевизијом Пинк о учешћу у наредној сезони Задруге, која стартује наредног септембра.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Некадашњи репрезентативац Бугарске је познат као велики заводник и већ има искуства у ријалити емисијама, с обзиром на то да је учествовао у бугарској верзији Великог брата.

– Био је најзгоднији фрајер у кући, а памти се његова афера са секс бомбом Златком Рајков, која је иначе бивша девојка његовог пријатеља и ММА борца Георгија Валентинова. Публика га је заволела због спортског духа и шала. Он у Бугарској важи за велику звезду, а људи из света фудбала одлично знају о коме је реч – рекао је за Курир добро обавештен извор, који је додао да се Благој и даље двоуми око учешћа у Задрузи.

Георгијев иза себе има два пропала брака и троје деце, а са актуелном вереницом је на путу да добије бебу.

Георгијев је за Црвену звезду наступао у сезони 2006/2007 и са црвено-белима је освојио дуплу круну. За тим са Маракане је одиграо 27 утакмица у свим такмичењима и постигао је два гола. Такође, за репрезентацију Бугарске је одиграо 50 мечева на којима је пет пута затресао мрежу.

Био иза решетака!

Иначе, Георгијев је пре четири године у Риму био ухапшен, јер је новчићем исписао своје иницијале на Колосеуму.

Благој је играчку каријеру завршио последњег дана 2017. године, а највећи траг оставио је у руској Премијер лиги.