Прочитај ми чланак

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ БИВШЕГ СЕЛЕКТОРА! Ђорић: Саво је изгубио паре, нема од чега да живи!

0

djoric-velika88537220120623131941

Бивши селектор Југославије истиче да су челници ФСС дали Милошевићу место потпредседника како би му помогли да избегне потпуни финансијски крах!

Милошевић је, према Ђорићевим речима, остао без новца због лоших инвестиција, а сличну судбину доживело је још неколико наших спортиста.

Ђорић истиче да Милошевић не сме себи да дозволи да изгуби посао у Савезу, па због тога пристаје да ради оно што му други намећу и сугеришу.

„Пре него што је Саво дошао у Савез, неки људи су тражили да му обавезно буде нађена функција, јер му посао баш треба. Не знам у какве се послове уплитао раније, ни шта је радио, али је изгубио велики новац и практично није имао од чега да живи. Због тога је сад пристао да ради оно што други траже од њега и дозвољава да му се људи мешају у посао. Мора да сачува ту фотељицу, јер му од ње зависи егзистенција“, објаснио је Ђорић.

Некадашњи фудбалски тренер потврдио да је људима у ФСС предлагао да поставе Александра Станојевића за селектора Србије. Међутим, одбацио је тврдње да је Милошевић то спречио.

„Саво се око селектора пита колико и било који човек са улице. Он добије на папиру написано кога треба да именује, па онда изађе у јавност са тим податком и каже да је он одлучио. После дебакла од Чешке био сам код пријатеља у Савезу и нас петорица смо причали о томе ко би могао да предводи репрезентацију. Тада сам поменуо Александра Станојевића, на шта је Милошевић бурно реаговао“, испричао је Ђорић.

Према Ђорићевим речима, ма ко да буде постављен за селектора, неће моћи да одговори задацима који га тамо чекају, тако да ће репрезентација опет бити у великом проблему.

„Камо лепе среће да можемо довести Станојевића, али он човек у Кини за две сезоне узме три милиона евра и не пада му на памет да долази у Србију. Треба довести неку јаку личност, која ће бити способна да направи рез и реши се играча који не заслужују да буду у репрезентацији“, истакао је Ђорић.

Некадашњи селектор Југославије је додао:

„Што се мене тиче, нећу се мешати. Ја и немам функцију у Савезу. Имам тамо пријатеље, које некад посаветујем. Е сад, они некад послушају мој савет, а некад не. А Саву не послушају никад. Он је тамо да слуша њих“, закључио је Милован Ђорић.

Извор: Информер