Прочитај ми чланак

ШОК ИЗ ХУМСКЕ Црно-бели размишљају о иступању из Суперлиге, а ево шта о томе …

0

Фудбалски клуб Партизан сазвао је седницу Управног одбора како би одлучио да ли да иступи из Суперлиге Србије.

Из Партизана су незадовољни што су, наводно, били приморани да играју меч последњег јесењег кола Суперлиге против Мачве у петак (0:0).

Како преносе београдски медији, Партизану је речено да ће целокупно коло након њиховог меча бити одиграно без одлагања, али су мечеви у суботу ипак померени, малтене сви.

Званична одлука о мечу на Бановом брду између Чукаричког и Звезде још није донета, али се очекује да и тај меч буде одложен.

Потпредседник Партизана Владимир Вулетић је истакао да информација није нетачна.

– Управо пишем саопштење. Има ту много правних елемената. Генерално, информација о нашем напуштању Суперлиге није нетачна, али је можда преурањена. Претходно планирамо да исцрпимо сва правна средства, па ако ту не буде како очекујемо, размотрићемо одлуку о иступању – рекао је Вулетић за „Б92“.

Сличне информације долазе из још једног извора. Наиме, Милош Вазура, генерални директор Партизанам најавио је да ће клуб из Хумске тражити заштиту Фудбалског савеза Србије и сазивање ванредне седнице Скупштине Суперлиге. Вазура тврди да је Владимир Булатовић, директор Заједнице Суперлиге, „натерао црно-беле да играју утакмицу са Мачвом“ и да им је речено да ће сви преостали мечеви ове рунде бити одиграни.

Званична одлука о мечу на Бановом брду између Чукаричког и Звезде још није донета, али се очекује да и тај меч буде одложен.

Из Партизана се ускоро очекује званично саопштење.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!