Прочитај ми чланак

СНС ЕКИПА Дејан Станковић као Вучић: Напустио КЗШ због једног питања

0

Дејан Станковић отворено подржава Александра Вучића, близак је са Гораном Весићем и гради по Београду, а сада је почео и да имитира свог идола у политици.

Након утакмице између Војводине и Црвене звезде (1:2) дошло је до скандала. Тренер црвено-белих из Београда Дејан Станковић напустио је конференцију за новинаре јер му је стигло питање које није очекивао. На тај начин је показао да се понаша као председник државе Александар Вучић, исти онај који га је довео на клупу Звезде и који му је дозволио да зида зграде по ужем центру Београда.

А како је дошло до тога да тренер Звезде прекине обраћање јавности?

Наиме, новинар једног радија је питао да ли је Војводина данас морала да изгуби, након чега је тренер црвено-белих напустио конференцију, пишу Спортске.нет.

Питање је било:

„Да ли је Војводина данас морала да изгуби јер би у том случају била велика бодовна разлика између Црвене звезде и Партизана?“

Настао је мук у сали, Станковић није разумео питање.

Након тога је реаговао ПР Црвене звезде који је истакао да је питање тенденциозно, да би након тога огласио и крај конференције јер му је новинар рекао да „није питао њега, него Станковића“.