Прочитај ми чланак

СМЕНИЛА га СНС Кокезанија: Мислин подржао Видића против ФСС: Са Немањом и у рат!

0

Славољуб Муслин, који је смењен на сраман начин од стране менаџера и режимских полтрона, упркос великом успеху у квалификацијама и пласману на СП у Русији (са СНС селектором Крастајићем смо доживели тотални дебакл), говорио је о отвореном писму Немање Видића и критикама на рачун ФСС.

Муслин је у изјави за Новости поручио да није изненађен због речи свог ученика још из доба Црвене звезде.

Баш је искусни стручњак био споменут у Видићевом писму, где се критиковала одлука челника ФСС што је смењен иако је изборио пласман на Мундијал у Русији.

„Није ме изненадила његова реакција и то отворено писмо. Видић је, пре свега, изузетно праведан човек. Очигледно је да га боли све ово што се дешава у српском фудбалу. У потпуности се слажем са свим што је навео у свом обраћању фудбалској Србији“, рекао је Муслин.

Он признаје да га боли целокупна ситуација у српском фудбалу и то што ни после две деценије „Орлови“ не могу на ЕУРО.

„Мене одавно не интересује рад у српском фудбалу и са те стране немам никакве задње намере када причам о ономе на шта је Немања Видић пре два дана директно указао. Ја сам са српским фудбалом, дакле, завршио. Али, једноставно, боли и мене све ово, као човека и тренера“.

О личности бившег аса Манчестер јунајтеда има само речи хвале.

„Апсолутно нико не треба да сумња у искреност Видићевих речи. Он је једноставно такав, поштен до сржи. Тог човека можеш да узмеш под руку и са њим идеш у рат“, закључио је.