Прочитај ми чланак

СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Девојчице се тукле! (ВИДЕО)

0

Навикли смо да у српском фудбалу гледамо свакакве немиле сцене, али је ситуација са меча Развојне лиге за девојчице између Колубаре и Рада шокирао и љубитеље фудбала који су се нагледали непријатних ситуација. Наиме, у једном моменту, после једног жестоког старта, једна од фудбалерки је "узела правду у своје руке", па је узвратила ривалки гурањем с леђа.

Уследила је општа туча 15-годишњих девојчица, које су се ударале, шутирале, чупале за косу, а на све то су судије благо реаговале, само су немо посматрале тучу, па су главног арбитра поједини вређали с трибина повицима „судија кретену“.

Представница ЖФК Рад, Сузана Танасковић, која се нашла у улози тренера на овом мечу, за Новости је описала шта се догодило.

– Као актер саме утакмице могу да кажем да је ово срамота за женски фудбал. Наше фудбалерке су учене да не реагују и да искулирају такву ситуацију. На снимку се може видети да је то наша играчица и урадила. Након другог исувише насилничког одгуривања, друга наша фудбалерка није допустила да неко њену другарицу „гази“ и улетела је у клинч. Да све буде горе судије се нису удостојили да покушају да раздвоје девојке већ су то посматрали и чинило се уживали у том призору – рекла је Танасковићева.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skandal na utakmici Razvojne lige za devojčice Kolubara-Rad 1:0 OBAVEZNO POGLEDATI‼️‼️

Објава коју дели ЖФК РАД Београд (@zfkrad) дана

Она је додала да је по завршетку меча виђена нова скандалозна ситуација:

– По завршетку утакмице наше играчице су се нашле испред свлачионице противничког тима, не знам како и због чега, јер сам долазила са терена и настала је нова пометња. Редари, којих није било у близини, као органи реда нису ништа предузели. Већ су са стране гледали и посматрали. Видевши хошкање играчица долетела сам са терена, била сам поново непријатна и дрска према својим играчицама. Понављам, противничка деца ме нису интересовала ни једног тренутка, јер сматрам да њих треба да умирују њихови представници, ја немам право да туђу децу развлачим на терену и по тротоару – рекла је Сузана Танасковић за Новости.