Прочитај ми чланак

СЕРГЕЈ: Вучић тражио да Калинић не иде на СП! Даниловић му одговорио

0

Председник КСС Предраг Даниловић одговорио је глумцу и политичару Сергеју Трифуновићу на констатацију да Никола Калинић није део репрезентације на захтев председника Србије Александра Вучића.

Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић на Твитеру је написао:

„Управо разговарао са пар људи врло блиских кошаркашкој репрезентацији Србије. Морао сам на више места да проверим, пошто нисам могао да поверујем, али да: Никола Калинић није у репрезентацији јер је тако хтео @авуциц. Знам шта да мислим о њему, али шта о њима“, написоа је Трифуновић.

Није се дуго чекало на одговор из Кине.

„Ми смо много озбиљна организација да би се бавили разним глупостима као што је и ова. С обзиром да је ово ипак веома ружна ствар и изнад свега лаж, морао сам као председник савеза да одреагујем на исту“, поручио је Даниловић из Фошана.

Калинић је доскора био стандардни репрезентативац, али га селектор Александар Ђорђевић није звао за Мундобаскет у Кини и рекао да је кошаркашу Фенербахчеа све објаснио.

Јавност је одмах почела да спекулише да Калинић није позван због јавног истицања политичких ставова, али и експлицитних снимака који су се појавили на интернету.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!