Прочитај ми чланак

РОДМАН ПОЕНТИРАО Ако протествујемо, зашто крадемо, палимо, уништавамо…

0

Денис Родман, некадашња НБА звезда, огласио се поводом дешавања у САД после убиства Џорџа Флојда.

Бивши ас Чикаго Булса преко Инстаграма је позвао сународнике на јединство и да прекину са насиљем.

foto: screenshot

Уједно, изразио је забринутост због новонастале ситуације.

„Желим да пошаљем поруку широм света, посебно у САД, људима који пролазе кроз тешко време након смрти Џорџа Флојда. Лоша је ситуација и сви морамо да схватимо да је то нова генерација. Људи мојих година знају како ће се неке ствари радити. Данас пљачкају, постављају пожаре, уништавају куће и предузећа, а сада уз овај инцидент неко мора изаћи и рећи ‘Људи, зашто пљачкамо? Зашто крадемо? Зашто стварамо много проблема?'“, пита се Родман.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Please America let’s stop the rioting and all come together as one. Y’all stay safe!! Much ❤️

Објава коју дели DENNIS RODMAN (@dennisrodman) дана

Констатовао је да је тренутно стање већ јако лоше.

„Ако већ протествујете учините то на прави начин. Не морате да палите ствари и крадете. Већ имамо неколико проблема са овим вирусом. Оно што се сада дешава отежава ситуацију. Продавнице се затварају јер људи пљачкају“.

„Зашто то радимо? Зашто повређујемо једни друге? Зашто не бисмо помагали једни другима? Можемо да помогнемо, посебно млађој генерацији. Сада већ имамо пуно проблема и ово је лоше време, али морамо се ујединити и помоћи да се пробијемо кроз ову ситуацију. Молим вас схватите, морамо живети заједно. Ми смо људска бића, а не животиње“, закључио је.