Прочитај ми чланак

Репрезентативац Србије писао Путину: Помозите нам да се ослободимо диктатора!

0

Наш прослављени фудбалски ас, Огњен Короман, упутио је писмо председнику Русије, Владимиру Путину, у којем га позива да помогне српском народу да се реши диктатора који је узурпирао власт и ради у интересу "српских крвника", Америке и Немачке.

Писмо Огњена Коромана преносимо у целости:

Dragi nas Vladimire Vladimirovicu Putin…kao bivsi sportista i dugogodisnji fudbaler Ruskih najvecih klubova kao casni…

Posted by Ognjen Koroman on Понедељак, 07. септембар 2020.

– Драги наш Владимире Владимировичу Путин, као бивши спортиста и дугогодишњи фудбалер руских највећих клубова, као часни Србин, имам људску обавезу да вам напишем пар реценица. Желео бих пре свега да знате да је српски народ уз Вас и да воли нашу мајку Русију. Ову бламажу коју смо доживели у УСА, као грађани Србије, од нашег неспособног и болесног председника Александра Вуцића, је само део бламажа који српски народ проживљава у његовој диктатури – написао је Короман на ФБ и наставио:

Драги наш Владимире, српски народ увек је гледао ка истоку и жели да схватите да смо и ми као народ и православци понижени од нашег председника. Ако можете помогните нам, јер смо закључани у мраку од диктатора који је заслепљен идеалима од вечитих наших крвника Америке, Немачке. Драги наш Владимире, Срби опет зову нашу мајку Русију да нам помогне да се решимо овај пут унутрашњег непријатеља и изрода целог правосланог света – написао је Короман у писму.

Короман каже да ће писмо Владимиру Путину уручити његов велики пријатељ, председник Чеченије, Рамзан Кадиров.

Подсетимо, Короман је пре два дана прозвао Звездин „Север“ и Партизанов „Југ“ и запитао да ли је могуће да ћуте на тиранију док нас Вучић и белосвестки каубоји понижавају.