Прочитај ми чланак

РЕМИ ЗВЕЗДЕ: Да ли су црвено-бели у финишу меча против Судуве оштећени за пенал?

0

Црвена звезда јесте била боља, Црвена звезда јесте нападала и ређала шансе, али је Црвена звезда имала и среће против Судуве у оквиру првог меча 1. кола квалификација за Лигу шампиона - 0:0!

ФК СУДУВА – ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:0

СУДУВА: Кардум, Шврљуга, Керла, Јанкаускас, Живановић, Славицкас, Вербицкас (Е. Јанкаускас 90+), Чађеновић, Матулевичијус (Голубицкас 58), Тадић (Готал 46), Топчагић.
КЛУПА: Плукас, Леимонас, Хладик, Вежевичијус.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Милуновић, Бабић, Родић, Јовичић (Кањас 69), Јованчић, Иванић, Марин, Бен (Вукановић 86), Боаћи (Павков 71)
КЛУПА: Поповић, Стојковић, Савић Симић.

Додуше, црвено-бели с правом могу да буду љути на данског судију Даугбјерга због детаља у 78. минуту, када је играч домаћег тима Славицкас играо руком у казненом простору. Директно је утицао на игру, променио је путању лопте, али је Звезда добила само корнер.

Није Звезду хтео гол на овом мечу! Неколико прилика је пропуштено у уводних 15 минута, најбољу је имао Бен у 62. минуту, али је пет минута касније играч домаћег тима Керла неометан са пет метара шутирао поред гола. Сви на стадиону су видели лопту у мрежи Борјана…