Прочитај ми чланак

Реми Партизана, Звезда на -2!

0

PartizanNoviPazar(Б92)

Фудбалери Партизана играли су без голова у Новом Пазару у последњем мечу 25. колу Јелен Суперлиге Србије, па сада имају само два бода више од Црвене звезде.

Меч је обележила доминација црно-белих који су два пута погодили пречку (Нинковић, Митровић), пропустили неколико шанси, али имали и среће после контри домаћина.

У првом полувремену меч је био прекинут на седам минута након што су домаћи навијачи убацивали предмете на терен и погодили помоћног судију у око, а у тим Партизана вратио се Лазар Марковић.

Прво полуврме обележила је офанзивна игра Партизана који је пропустио неколико сјајних шанси, а најбољу Нинковић који је погодио пречку из слободног ударца.

Домаћин је опасно претио из контри, Стојковић је два пута спашавао гол шампиона, али је централни догађај првог дела био прекид који су узроковали навијачи Новог Пазара, који су убацивали разне предмете на терен, и погодили помоћног судију у око.

Партизан је наставио да доминира у наставку, константно претио домаћину, који је био прилично опасан из контри. Тако је било до 60. минута када се Нови Пазар ослободио притиска и неколико пута запретио, да би 15 минута пре краја Митровић погодио пречку главом.

До краја меча „црно-бели“ нису успели да пробију бункер домаћина, па су освојили само бод, и дозволили Звезди да се приближи на само два заостатка, пет кола пре краја.

У мечевима који су одиграни у суботу, убедљиви су били Војводина и Рад, док је Црвена звезда минималним резултатом надиграла Доњи Срем.

Јелен Суперлига, 25. коло:
Нови Пазар – Партизан 0:0 (0:0)

Нови Пазар: Ђогатовић – Васиљевић, Булатовић, Марковић, Бољевић – Лотинац, Станић (Мутавџић 53′), Рахмановић (Милић 75′), Вујовић – Кецап (Арифовић 80′), Видаковић

Партизан: Стојковић – Миљковић, Волков, Пајовић, Иванов – Смиљанић, Брашанац (А. Живковић 66′), Илић, Нинковић (Марковић 46′) – Којић, Митровић