Прочитај ми чланак

РАЗБИЛИ ВУЧИЋЕВУ ХОРДУ: Србија се (више) умирит’ не може! (ВИДЕО)

0

Навијачи Партизана, они стационирани на источној и западној трибини стадиона у Хумској, синоћ су загрмели и на европском мечу црно-белих. На утакмици против словачке Дунајске Стреде скандирали су председнику Србије, "Вучићу, педеру", након чега су покушали да их утишају хулигани са југа, као и полиција. Нису успели у томе, па су са истока побегли главом без обзира, што је главна тема на друштвеним мрежама.

Навијачи Партизана су пустили глас, показали су да их хулигани не могу утишати, па су их са истока најурили на југ. Не желе они којима је црно-бела боја у срцу да савијају кичму, пркосили су Вучићу и хулиганима, после чега су, нема ту никакве дилеме, изазвали нову панику код председника Србије, али и његових послушника.

Дан после меча на ту тему се још једном огласио Владимир Вулетић, бивши потпредседник ФК Партизан, иначе оснивач покрета „Црно на бело – за праведну Србију“. Поделио је снимак „бежаније“ хулигана са истока, уз цитат из родољубне песме „Бој на Мишару“.

„Нити иде Кулин-капетане,
нити иде, нити ће ти доћи,
нит’ се надај, нити га погледај.
Рани сина, пак шаљи на војску
Србија се умирит’ не може!“, навео је Владимир Вулетић на Твитеру.

И заиста, сваки дан сведочимо све већем бунту људи у Србији, народ излази на протесте, пркоси државним и локалним функционерима, а сада су глас дигли и навијачи.

Ко је следећи?