Прочитај ми чланак

Ратна зона у Марсељу, навијачи упали у тренинг центар (ВИДЕО)

0

Навијачи фудбалског клуба Олимпик из Марсеља изазвали су озбиљан инцидент током протеста против председника клуба, Жака Анрија Ејара.

Незадовољни партијама које пружају њихови љубимци, фанови Олимпика су се окупили испред клупског тренинг центра. Након што су једно време мирно исказивали незадовољство, почели су бакљама и димним бомбама да гађају просторије клуба и изазвали пожар.

Убрзо потом, како преносе медији из овог француског града, они су успели да пробију заштитну ограду и уђу у Олимпиков центар.

За сада нема информација да ли су фудбалери Олимпика, који је данас требало да одиграју меч домаћег шампионата против Рена, у том тренутку били ту.

Олимпик је у последње време у лошој форми, на последње четири утакмице у Лиги 1 освојили су само један бод уз три пораза, и тренутно заузима шесто место на табели.

Да ситуација није ни најмање наивна показује снимак са лица места, на ком се види како младићи са капуљачама на главама упапдају у тренинг центар док ограду користе практично као штит.