Прочитај ми чланак

РАТ МЕНАЏЕРА СА СЕЛЕКТОРОМ: Напали Александра Ђорђевића због репрезентације!

0
Фото: Вечерње новости

Фото: Вечерње новости

Менаџер је променетарисао Сашину одлуку да уместо повређеног Јовића позове Стефана Пота, који није био на списку од 24 играча.

Познати кошаркашки менаџер Мишко Ражнатовић жестоко је критиковао селектора репрезентације Србије Александра Ђорђевића, после отказа Стефана Јовића због повреде.

Јовић је морао да се повуче са припрема репрезентације због повреде леђа, која му је у финишу сезоне задавала проблема. Уместо њега припремама је прикључен Стефан Пот, кошаркаш румунског Плоештија.

tvitovi reprezwntacija srbije

„Постоји тренер који објави списак од 24 играча, који потом скрати и одлучи се за 18 и онда услед повреде позове играча који није био у 24! И онда се сви ми запитамо чему служи уопште списак од 24! Више него неозбиљно! То је ствар принципа“, написао је Ражнатовић на Твитеру.

„Велика љубав према румунској кошарци и давање истој примат над баварском је пак питање личног афинитета и то не треба коментарисати, додао је Ражнатовић.

Ражнатовић је касније истакао да је све била грешка и да тренер и играчи заслужују пуну подршку.

„Морам признати да су сви који су послали негативне коментаре на моје задње твитове у праву. Није моје да коментаришем потезе селектора. Грешка. Засметала ми је аномалија и одреговао сам имплусивно, што није ок, и сви треба да дајемо подршку тренеру и играчима!“, додао је Ражнатовић.

tvitovi kosarka srbija

Извор: Курир